EliaExpress

OM OSS

Ring oss 035-17 18 19

Maila oss ORDER@ELIAEXPRESS.SE

OM ELIAEXPRESS

EliaExpress är ett modernt tjänsteföretag som erbjuder sina kunder, stora som små, kostnadseffektiva transport- och logistiktjänster inom områdena Anläggning, Industri & Lager och Recycling.

EliaExpress grundades år 1997 då Halmstad Express övertog Bröderna Eliassons Åkeri. År 2019 förvärvade Norrvidinge Lastbilscentral AB EliaExpress och etablerade sig på så sätt i Halland. Varumärket EliaExpress lever vidare då det är omsorgsfullt inarbetat och välrenommerat. Norrvidinge koncernen omsätter i dagsläget ca 1 miljard med god lönsamhet. Inom Norrvidinge återfinns ca 400 medarbetare som varje dag arbetar med fokus på arbetsglädje och lönsamhet. Norrvidinge förfogar idag över 350 transport- och maskinenheter med förare och 300 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare.

EliaExpress huvudsakliga marknadsområde är Halmstad med omnejd, men vi trafikerar hela Sverige och tar även körningar utomlands om våra kunder önskar.

Genom åren har EliaExpress samlat på sig en stor erfarenhet av transporter med kringtjänster. EliaExpress utför uppdrag efter direkt beställning, som exempelvis transporter med kranbilar och avfallshantering. Men vi arbetar också med långsiktiga avtal, där specialbyggda fordon dagligen utför uppdrag, många gånger som en integrerad del i kundens produktion.

Fordonsparken är väl anpassad för att möta våra kunders olika behov. I vissa fall gäller maximal lastförmåga, i andra hög lyftkapacitet på kranar eller särskilda anordningar för lastning och lossning. Vilket transportbehov du än har, så har EliaExpress en lösning på det.

JOBBA HOS ELIAEXPRESS

Vi på EliaExpress letar alltid efter nya medarbetare som kan komplettera vår nuvarande organisation och som delar våra värderingar: Engagemang, Kvalitet och Glädje.