TMA

EliaExpress erbjuder säkerheten med TMA-skydd både vid akuta och planerade jobb. Vi känner att en förbättrad säkerhet för alla som arbetar på vägen är nödvändig. Vår utgångspunkt är en del av Transportstyrelsens nollvision, i arbetet med att minska risken för allvarlig skada vid påkörningsolyckor, i samband med arbete på väg. Hos oss hittar du också varningsbil och vägtransportledare vid bred, tung eller lång transport.

Lastbilarna med TMA-skydd körs av våra kunniga och utbildade förare som snabbt ser till att säkerheten kommer på plats. TMA-skydden uppfyller ställda krav från transportstyrelsen och arbetsmiljöverket. Våra förare kan vid behov bli en extra resurs på din arbetsplats.

Vi utför akutsanering och invallning av vätske- eller oljespill via schaktning eller sug- och spolbilar. Alla fordon är utrustade med utökad första hjälpen, brandfiltar, handbrandsläckare (pulver + kolsyra), absorptionsmateriel för vätska och olja samt sidomarkeringsskärmar. Det går också bra att hyra material till exempelvis avstängning, markering och skyddsbarriärer.

Hör av er så ses vi och pratar om hur vi kan hjälpa er lösa era behov av transporter. Välkommen!

 

RING OSS PÅ 035-17 18 19 VID FRÅGOR

Kontakta oss

    Kontaktuppgifter

    Meddelande