Entreprenad

EliaExpress erbjuder uthyrning av olika typer av entreprenadmaskiner med förare.

Säkerhet står alltid i fokus när vi utför våra uthyrningsuppdrag. Våra kompetenta förare har förarbevis för alla maskintyper de hanterar samt erforderliga utbildningar för uppdragen.

Med en bred och modern maskinpark som följer branschens krav kan vi välja rätt maskin till varje uppdrag och flertalet av maskinerna är utrustade med maskinstyrning och GPS. För att tillgodose våra kunders önskemål har vi ett stort utbud av extrautrustning.

Med våra egna maskiner, våra anslutna maskinägare och med vårt stora kontaktnät i branschen är vi anpassningsbara till våra kunders projekt och arbetstoppar.

Vi erbjuder:

  • Hjullastare
  • Bandgrävare
  • Hjulgrävare
  • Dumpers
  • Bandschaktare

 

RING OSS PÅ 035-17 18 19 VID FRÅGOR

Frågor & Svar

Vilka faktorer bör övervägas vid hyra av en hjullastare för byggprojekt?
Vid hyra av en hjullastare är det viktigt att beakta projektets omfattning och materialhanteringsbehov. En noggrann bedömning av arbetsområdets terräng och lastkrav är avgörande för att välja rätt modell och storlek på hjullastaren. Dessutom bör man samarbeta med en pålitlig uthyrningsleverantör för att säkerställa att maskinen är i gott skick och regelbundet underhållen.
Vad skiljer en bandgrävare från en hjulgrävare och vilka projekt är de mest lämpade för?
En bandgrävare och en hjulgrävare skiljer sig åt genom sina larv- och hjuldrivna rörelsesystem. Bandgrävare är mer stabila och lämpade för terräng med ojämnt underlag, medan hjulgrävare är mer manövrerbara och passar bättre för arbete på hårdare ytor. Valet mellan dem beror på projektets krav och terrängförhållanden.
Varför är det fördelaktigt att hyra dumpers och bandschaktare för jord- och materialtransport?
Att hyra dumpers och bandschaktare för jord- och materialtransport ger effektivitet och flexibilitet på byggplatsen. Dumpers är idealiska för snabb och säker transport av stora mängder material, medan bandschaktare möjliggör effektiv grävning och schaktning på varierande markförhållanden. Genom att hyra dessa maskiner kan byggprojekt hantera materialhantering och terrängförhållanden på ett kostnadseffektivt sätt utan att behöva investera i maskinparken.

Kontakta oss

    Kontaktuppgifter

    Meddelande