EliaExpress

Verkstad

Ring oss 035-17 18 19

Maila oss ORDER@ELIAEXPRESS.SE

Verkstad i Halmstad

EliaExpress verkstad i Halmstad tillhandahåller tjänster för återvinnings-, industri- och åkeri-branschen. Främst utför verkstaden svetsning, blästring, lackering och specialbyggnationer åt företagskunder men även mindre uppdrag åt privatkunder. Verkstaden har varit i bruk i snart 10 år och våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen med gedigen kunskap. Våra anställda har härlig energi och ett stort intresse för verkstaden.

Hållbarhet i fokus

Vi arbetar mot flera olika branscher med fokus på hållbarhet. Genom att renovera i stället för att kassera olika typer av metallföremål och redskap sparar vi på naturliga och energikrävande resurser. Vi utför även underhåll och ombyggnationer av redskap till maskiner, lastbilar, containrar, skopor med mera. Genom underhållsarbete får vi dina redskap att hålla längre och vi finns till hands inför framtida renoveringar eller ombyggnationer.

Verkstadens tjänster

Vi svetsar de flesta material och vi har stor kompetens kring olika tekniker och metoder. Vi utför även friblästring med sand då vi bearbetar ytor och rengör olika metaller. Våra maskiner är anpassningsbara och kan ställas in för både skonsam och hårdare blästring, helt beroende på föremålets skick och kundens önskemål. Efter eventuella förbehandlingar lackar vi om ditt redskap och skapar en skyddande och fräsch finish med vår industrilackering.

Vi är alltid öppna för nya uppdrag även åt privatkunder. Har du något metallföremål som behöver upprustas eller renoveras? Våra medarbetare är väldigt flexibla och kan svetsa, blästra och lackera det mesta, allt ifrån trädgårdsmöbler tills stora containers. Har du frågor kring vilken tjänst som passar dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig med en kundanpassad lösning!