Nyheter

28 februari, 2024

EliaExpress lanserar ny webbshop för hemleverans av anläggningsmaterial

Nu kan vi äntligen meddela att EliaExpress har lanserat sin nya webbshop, vilket möjliggör för privatkunder i Halland att beställa hemleverans av anläggningsmaterial.
LÄS MER
30 juni, 2023

Norrvidinge Lastbilscentral AB har officiellt bytt namn till Norrvidinge Group AB!

Det är med stor glädje vi meddelar denna förändring! Vi vill samtidigt betona att vår verksamhet förblir densamma och vi kommer att försätta att erbjuda Er samma pålitliga och högkvalitativa anläggnings- och logistiklösningar som tidigare.
LÄS MER
20 april, 2022

EliaExpress tecknar nytt avtal med HEM

EliaExpress tecknar avtal med HEM, Halmstads Energi och Miljö AB, om omhändertagande av ÅVC-material.
LÄS MER
10 december, 2021

Norrvidinge och EliaExpress tecknar avtal med MTA i Skåne och Halland!

Norrvidinge har under det gångna året ansvarat för att ta hand om MTAs byggavfall i Skåne, inför 2022 förlängs avtalet i Skåne och man tecknar samtidigt ett nytt avtal med EliaExpress i Halland.
LÄS MER
21 april, 2021

Bellman Group förvärvar Norrvidinge

Bellman Group har idag tecknat avtal om förvärv av Norrvidinge, ett företag som tillhandahåller transport och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.
LÄS MER
8 april, 2021

EliaExpress tecknar avtal med HallandsHamnar.

Avtalet omfattar Halmstad och Varbergs hamnars behov av sopning av kajer, magasin och spårområden, transport av bulk- och partigods med last- eller kranbil samt entreprenadmaskintjänster.
LÄS MER
29 oktober, 2020

EliaExpress får efter offentlig upphandling fortsatt förtroende att reparera, blästra och lackera Halmstads Energi och Miljö ABs containrar från ÅVC:er och verksamheter.

EliaExpress får efter offentlig upphandling fortsatt förtroende att reparera, blästra och lackera Halmstads Energi och Miljö ABs containrar från ÅVC:er och verksamheter.
LÄS MER
3 september, 2020

I led med att förstärka EliaExpress marknadsposition i Halland har Magnus Winkelmark anställts som Affärschef.

”I led med att förstärka EliaExpress marknadsposition i Halland har Magnus Winkelmark anställts som Affärschef. Magnus har gedigen erfarenhet av företagande och entreprenörskap inom åkerinäring och entreprenad.   I rollen som Affärschef kommer Magnus att fokusera fullt ut på marknad och försäljning samt ansvara för EliaExpress eget åkeri. Magnus kommer att ingå i EliaExpress ledningsgrupp […]
LÄS MER
10 juli, 2020

NORRVIDINGE ÖVERLÅTER TUNGHANTERINGEN I ELIAEXPRESS TILL JINERT

EliaExpress som är en del av Norrvidingekoncernen avyttrar verksamheten med tunghantering i Halmstad till Jinert. Den 1 Juli övergick verksamheten till Jinert som i samband med detta också övertog personalen och ett antal pågående projekt. I och med överlåtelsen stärker också Norrvidinge och Jinert sitt nära samarbete inom transport och logistik. – Som ett led […]
LÄS MER
25 november, 2019

Fredrik Roman ny affärsområdeschef

Fredrik Roman har rekryterats som ny affärsområdeschef för vår verksamhet i Halmstad och kommer att tillträda sin tjänst den 13 januari 2020. Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Fredrik vars erfarenhet kommer att vara en stor tillgång både som affärsområdeschef för EliaExpress samt som medlem i Norrvidinges koncernledning. Fredrik kommer närmast från en tjänst […]
LÄS MER
20 november, 2019

Norrvidinge sluter avtal med Halmstad Express Ek Förening om förvärv

Norrvidinge och Halmstad Express Ekonomisk Förening sluter avtal om att Norrvidinge skall förvärva 100% av aktierna i EliaExpress i Halmstad AB. Avtalet signerades efter att en extra föreningsstämma sagt ja till en försäljning. EliaExpress kommer att arbeta vidare under sitt varumärke och vara en del av Norrvidinge. Samtliga tidigare delägare säkerställs framåt via transportörsavtal. Alla […]
LÄS MER