Container

På EliaExpress finns en omfattande flotta av containers och liftdumperflak tillgängliga för uthyrning, anpassade för olika behov och situationer. Vårt sortiment inkluderar en variation av storlekar och typer, från större till mindre enheter och både täckta och öppna alternativ, för att säkerställa att vi kan erbjuda en lösning som matchar just dina krav. När du hittat det som passar ditt behov, organiserar vi snabbt och effektivt leveransen till önskad plats. Efter att du har fyllt containern eller flaket, enkelt avropa hemtagning för smidig och bekymmersfri hantering.

Vidare sträcker sig våra tjänster till avfallstransporter av alla slag. På EliaExpress hanterar vi avfallet ansvarsfullt, antingen vid våra egna miljöanläggningar eller genom samarbeten med andra återvinningsföretag för specifika material som byggavfall, metall och trä. Vår expertis omfattar även hantering och transport av farligt avfall, där vi tar hand om nödvändiga transportdokument och säkerställer att alla krav uppfylls för en säker och regelrätt hantering.

Vi välkomnar möjligheten att diskutera hur vi kan bistå med lösningar för era transport- och avfallsbehov. Kontakta oss för ett personligt möte där vi tillsammans kan utforska hur våra tjänster kan underlätta för er verksamhet. Låt oss på EliaExpress bli din partner för effektiva och hållbara transportlösningar.

Kontakta oss

    Kontaktuppgifter

    Meddelande