EliaExpress lanserar ny webbshop för hemleverans av anläggningsmaterial

feb 28, 2024 | Nyheter

Nu kan vi äntligen meddela att EliaExpress har lanserat sin nya webbshop, vilket möjliggör för privatkunder i Halland att beställa hemleverans av anläggningsmaterial. Från och med nu kan du som kund enkelt få material levererat hem till dig, antingen avtippat direkt på önskad plats eller via leverans i storsäck. Med den nya webbshopen är vi stolta över att kunna erbjuda en smidigare, snabbare och mer tillgänglig tjänst. Den ger dig som kund möjlighet att bläddra igenom ett brett sortiment av material och tjänster, göra dina val och ordna med hemleverans inom Halland, var du än befinner dig.

– ”Vi är otroligt stolta över att kunna lansera denna tjänst för våra kunder i Halland,” säger David Rhudin VD för EliaExpress.

Vår nya webbshop är nu live och tillgänglig för dig som kund. Vi ser fram emot att välkomna nya och återkommande kunden till vår nya plattform och fortsätta leverera med samma glädje och kvalitet som tidigare.

Besök webbshopen redan idag: https://www.eliaexpress.se/butik/

På bild Alfred Kulle, affärsområdeschef Recycling Norrvidinge