Norrvidinge och EliaExpress tecknar avtal med MTA i Skåne och Halland!

dec 10, 2021 | Nyheter

Norrvidinge har under det gångna året ansvarat för att ta hand om MTAs byggavfall i Skåne, inför 2022 förlängs avtalet i Skåne och man tecknar samtidigt ett nytt avtal med EliaExpress i Halland.

Norrvidinge och EliaExpress får fortsatt förtroende att hantera allt byggavfall för MTA. Sedan MTA grundades år 2010 har företaget etablerat en fin relation och varit verksamma tillsammans vid ett flertal projekt.

Denna typ av avtal ligger precis i linje med Norrvidinge och EliaExpress strategi om att tillhandahålla helhetskoncept mot våra kunder inom bygg och anläggning.

I avtalet med MTA nyttjas Norrvidinges stora transport och logistiknät samt sina strategiskt placerade Sortab Recycling-anläggningar till fullo, allt för enkel och snabb service samt återvinning lokal basis.

  • Vi är nöjda över att ha funnit en fungerande lösning för hantering av vårt byggavfall. Norrvidinge och EliaExpress förenklar processen och hjälper alltid till, säger Martin Alyhr Inköpschef på MTA. 
  • Vi är väldigt glada och stolta över att få fortsatt förtroende att vara en helhetsleverantör åt MTA, säger Alfred Kulle Affärsområdeschef Recyling Norrvidinge.

Avtalet är inledningsvis tecknat att gälla under 2022. 

På bild från vänster Magnus Winkelmark EliaExpress, Alfred Kulle Norrvidinge och Martin Alyhr MTA.

På bild Alfred Kulle, affärsområdeschef Recycling Norrvidinge