Kompetens och Kundfokus

EliaExpress har lång och dokumenterad erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Det är här vi har vårt ursprung och det är med denna bas vårt företag har utvecklats till vad det är idag – ett komplett och modernt transportföretag.

icon-eliaexpressENTREPRENAD

Entreprenad & Markarbeten 

Inom Entreprenadsidan utför vi VA- och markarbeten där vi planerar och färdigställer kompletta grunder till villor samt industribyggnader.

Tomtarbeten såsom plattsättning, dammbyggen, murbyggen samt gräsläggning utför vi också.

Vi kan även ta hand om vägbyggen, rörläggning samt sättning av brunnar.

EliaExpress åtar sig med totalansvar alla slags entreprenadarbeten, från enklare schakt- och grundläggningsarbeten till kompletta markentreprenader. Vi har en maskinpark som är anpassad efter marknadens krav och vår personal besitter den kompetens som erfordras.

Är Du nyfiken på företaget eller vill att vi skall lämna en offert så är Du varmt välkommen antingen Du är byggare eller villaägare!

Entreprenader med rivning, sortering, bortforsling och återvinning av byggnadsmaterial har blivit något av en specialitet för EliaExpress.

Våra metoder är kostnadseffektiva och i vår egen återvinningsanläggning återvinner vi bl a betong, tegel, metaller, grus och jord på ett miljövänligt sätt.

Material som inte går att återvinna deponeras på egen deponi.

 BESTÄLLNING & INFO

Andreas Lindqvist Entreprenadansvarig
andreas.lindqvist@eliaexpress.se
035-17 18 25

eliaexpress halmstad