Nu söker EliaExpress en Produktionsledare till Halmstad

maj 16, 2023 | Jobb

Nu söker EliaExpress en Produktionsledare till Halmstad.

  • Brinner du för produktion, logistik och ordning och reda?
  • Har du intresse och erfarenhet av miljö och återvinning?

EliaExpress är en del av Norrvidinge som i sin tur är ett modernt företag med stort kundfokus som tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige. Norrvidinge och EliaExpress sysselsätter cirka 600 medarbetare dagligen och omsättningen uppgår till cirka 1,3 miljarder. Sedan 2021 är Norrvidinge och EliaExpress en del av Bellman Group.

Om tjänsten
Som Produktionsledare hos oss på EliaExpress är det du som bär det ansvaret för våra produktionsanläggningar i Halmstad. I ditt arbete kommer du att ansvara för den löpande driften av anläggningarna och kvaliteten på utgående material, provtagning/analys på material inkommande till anläggningen samt analysera och genomföra förändrade produktionsrelaterade förutsättningar. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med övrig organisation inom EliaExpress samt systerföretaget Norrvidinge där du har tätt samarbete med kollegor inom produktion och marknad. Du har stor frihet, ansvar och möjlighet att påverka arbetet på anläggningarna samt i verksamheten kopplad till dessa.

I arbetet ingår det även att vårda och initiera nya samarbeten med kunder, leverantörer och andra intressenter. Självklart medverkar du även till en god arbetsmiljö på anläggningen.

I din roll som Produktionsledare kommer du att rapportera till Affärsområdeschef för EliaExpress och utgå från vår anläggning i Halmstad.

Arbetsbeskrivning
– Ansvar för 2 recycling-anläggningar.
– Utveckling av anläggningarna och dess verksamhet, exempelvis vid etablering av nya anläggningar i  regionen.
– Kontakt med befintliga och nya kunder.
– Leda verksamheten mot budget samt övriga mål/strategi.
– Uppföljning av verksamhet och projekt.
– Organisera och planera logistik på och kring anläggningarna.
– Hitta bästa möjliga avsättning för material kopplat till anläggningarna.
– Fullt resultat och personalansvar för EliaExpress reyclingsverksamhet innefattandes budgetarbete, administration och resultatuppföljning. Du leder och fördelar det vardagliga arbetet och verkar för att optimera produktion, logistik och materialhantering.
– Stöd mot övrig organisation i frågor kring återvinning materialavsättning i affärer.
– Provtagning och klassning av material.
– Tillse att tillstånd/beslut samt interna rutiner kopplat till ledningssystem följs för respektive anläggning.

Kravprofil
För att trivas i rollen som Produktionsledare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som ledare och har haft personal- och/eller driftansvar i tidigare roller. Du är praktiskt lagd, har förmåga att se kreativa lösningar på problem och arbetar ständigt efter att förbättra verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet från miljö- och återvinningsbranschen, alternativt erfarenhet av mark och anläggning. Du besitter även en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du gillar att samarbeta med andra för att tillsammans arbeta mot ett lyckat resultat. Slutligen är du intresserad av miljö och återvinning.

Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökan
Låter detta som är tjänst för dig? Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor och ansökningar tas emot per mejl: ansokan@eliaexpress.se.

Vid frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Alfred Kulle på alfred.kulle@eliaexpress.se alternativt 0734-205409.

Varmt välkommen med din ansökan önskar vi på EliaExpress!

På bild Alfred Kulle, affärsområdeschef Recycling Norrvidinge