EliaExpress söker nu chaufförer till lastväxlare och bulkbil med utgångspunkt från Halmstad!

mar 3, 2022 | Jobb

Chaufför till lastväxlare och bulkbil

Som chaufför till våra lastväxla- och bulkbilar blir din huvuduppgift att utföra transporter inom regionen till EliaExpress kunder. Befattningen kräver att du kan arbeta självständigt och skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du har ansvar för fordonets dagliga underhåll och drift.Dessutom är du som person ansvarsfull, noggrann, stresstålig och uttrycker dig väl, både skriftligt och muntligt på svenska.

Du som söker har körkort med behörighet CE, samt YKB. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av transporter inom bygg och anläggningsbranschen. Erfarenhet av lastväxlare eller bulkbil är meriterande.

Tjänsterna avser timanställning och urval kommer att ske löpande. Har du frågor gällande tjänsten kontakta trafikledningen på 035-171819.Välkommen med din ansökan senast den 25 mars, via mejl till: ansokan@eliaexpress.se

På bild Alfred Kulle, affärsområdeschef Recycling Norrvidinge