EliaExpress får efter offentlig upphandling fortsatt förtroende att reparera, blästra och lackera Halmstads Energi och Miljö ABs containrar från ÅVC:er och verksamheter.

okt 29, 2020 | Nyheter

EliaExpress får efter offentlig upphandling fortsatt förtroende att reparera, blästra och lackera Halmstads Energi och Miljö ABs containrar från ÅVC:er och verksamheter. Avtalet omfattar alla containertyper, såsom liftdumper och lastväxlarcontainrar. Allt för att hålla containerparken fin och funktionsduglig för ett fortsatt säkert och trivsamt besök för privatpersoner och företagare som besöker HEMS ÅVC:er och ett säkert och effektivt arbete för maskinister och chaufförer. EliaExpress är mycket stolta över att fortsätta detta samarbete med HEM där vi servar med produkter och tjänster inom avfall och återvinning, vilket även är en del av EliaExpress kärnverksamhet.

EliaExpress verkstad i Halmstad tillhandahåller högklassiga tjänster inom service, reparation, svetsning, blästring och lackering av bland annat containrar.

Hör gärna av er så berättar vi mer!

Frågor med anledning till detta hänvisas till Alfred Kulle.

På bild Alfred Kulle, affärsområdeschef Recycling Norrvidinge